Pretraga privatnog smještaja:
Traži Odustani Mapa

Apartmani u Sutomoru, privatni smještaj i hoteli

Ako želite da obezbedite smještaj u apartmanima u Sutomoru nadamo se da ćete u našoj listi hotela i privatnog smještaja naći odgovarajući smještaj za Vas. Sve što je na Vama je da pošaljete upit ili više upita kako biste rezervisali apartman ili sobu iz naše ponude.

 

Sutomore je jedno od najpopularnijih ljetovališta na crnogosrkom primorju. Velika sutomorska plaža je jedna od najomiljenijih kupališta. Pored ove plaže u Sutomoru se nalaze još najmanje dvije plaže koje možete posjetiti.

 

Turistička sezona traje od početka Juna do kraja Septembra. U periodu od početka Jula do kraja Avgusta ume da bude gužva pa je naša preporuka da rezervišete apartman u periodu od kraja Juna ili u drugoj polovini Avgusta. Na početku sezone i na samom kraju možete naći vrlo povoljan smještaj.

Apartmani Drešić

Sutomore - Privatni smještaj  
Apartmani Drešić u Sutomoru se nalaze na 350 metara od glavne sutomorske plaže ispod borove šume, nadomak centra Sutomora, te svojim gostima omogućuje lak pristup svim bitnijim sadržajima koje Sutomore kao turističko mjesto nudi.

Bimbor apartmani

Sutomore - Privatni smještaj  
Apartmani i sobe Bimbor se nalaze na glavnom šetalištu na samoj obali sutomorske plaže. Izvrsna lokacija apartmana Bimbor omogućava svojim gostima ugodan boravak i odmor na samoj obali u Sutomoru.
Sutomore - apartman/stan

Apartman Capri

4 kreveta
Luksuzno opremljen apartman u Sutomoru na samoj obali mora je namijenjen isključivo za odmor i uživanje. Nalazimo se na svega 10 metara od mora, na prvoj liniji mora.

Apartmani Popović

Sutomore - Privatni smještaj  
Objekat se nalazi u najljepšem dijelu Sutomora, na samoj obali mora, sa sopstvenom plažom. Unutar ograđenog dvorišta je obijezbeđen parking prostor.

Mond Apartmani

Sutomore - Privatni smještaj  
Mond apartmani se nalaze u mirnom dijelu Sutomora. Apartmani su kapaciteta od dva do šest kreveta. U dvorištu u hladovini starih hrastova se nalazi prostor za parkiranje vozila naših gostiju. Svi apartmani su klimatizovani i obijezbeđen je besplatan bežični internet.

Apartmani i sobe Mardjokić

Sutomore - Privatni smještaj  
Apartmani i sobe Marđokić se nalaze na 15 minuta laganog hoda od glavne sutomorske plaže. Svi apartmani i sobe su klimatizovani, posjeduju mini kuhinju, frižider i TV. U okviru objekta dostupan je besplatan internet sa sve goste. Objekat posjeduje parking u okviru dvorišta u hladovini vinove loze.
Sutomore - apartman/stan

Apartman u Sutomoru

5 kreveta
Apartman posjeduje sopstveni parking i poseban ulaz. Apartman je na dvije etaže, na prizemlju je kuhinja sa nišom i kupatilo, na spratu su dvije spavaće sobe. Idealan je za boravak četvoročlane ili petočlane porodice. 

Tara Apartmani

Sutomore - Privatni smještaj  
Villa TARA je nov objekat u Sutomoru sa 13 potpuno opremljenih apartmana. Svi apartmani su savremeno opremljeni i imaju klimu, mikrotalasnu pećnicu i sve ostalo sto je potrebno za ugodan boravak.

Apartmani Duško

Sutomore - Privatni smještaj
Apartmani Duško se nalaze na samoj obali sutomorske plaže. Svojim gostima nudimo moderno opremljene apartmane sa direktnim pogledom na more.

Hotel Sirena Marta

Sutomore - hotel  
Hotel Sirena Marta se nalazi u samom centru Sutomora, na 200 metara od velike pješčane Sutomorske plaže.

Hotel Velkom

Sutomore - hotel  
Hotel VELKOM je novootvoreni objekat koji je lociran na južnoj strani Sutomorskog šetališta. Kompleks se prostire na 4 sprata, sa garažom u prizemlju. Pored toga, hotel posjeduje i otvoreni bazen sa prostranom terasom idealnom za sunčanje i odmor.

Apartmani Bojović

Sutomore - Privatni smještaj  
Vila Bojović se nalazi u širem centru Sutomora 300m od glavne Sutomorske plaže, 150 metara od autobuske stanice, svojim gostima nudi prijatan i komforan smještaj u apartmanima prve kategorije.

Borsalino sobe

Sutomore - Privatni smještaj
Borsalino nalazi na samoj obali na sjeverozapadnom dijelu velike Sutomorske plaže u samom srcu Sutomora.

Celebic

Sutomore - Privatni smještaj

Jokic

Sutomore - Privatni smještaj

Ullama

Sutomore - Privatni smještaj