Pretraga privatnog smještaja:
Traži Odustani Mapa

Restorani

Restoran Antigona

Iznad same vode uklopljen u stijene sa Nuridanove punte i zidine Starog grada Ulcinja, u zaista jednom nestvarnom i neponovljivom ambijentu, uzdiže se kao kakva velika biserna školjka naš restoran Antigona.
Detaljnije

Konoba "Baron Gautsch"

Konoba "Baron Gautsch" nalazi se na Markov Rt-u Donji Stoliv , 7 km od Starog Grada Kotora. Smještena je na samoj obali mora i u prijatnom mediteranskom ambijentu nudi širok izbor hrane i pića.Na meniu se nalaze razna jela od ribe i mesa a specijalnost su nam jela lokalne kuhinje (Bokeška kužina) kao i domaće vino i rakija.
Detaljnije

Restoran Leut

Restoran Leut nalazi se u mjestu Meljine, u neposrednoj blizini Herceg Novog. Autentičan ambijent, sa elementima mora učiniće da se lijepo osjećate. Raznovrsna ponuda plodova mora, ribe i ribljih specijaliteta, kao i jela nacionalne kuhinje (Njeguški pršut, njeguški stek, sir iz ulja, pečenje sa ražnja, pečenje ispod sača) glavna su preporuka ovog restorana. 
Detaljnije

Restoran Mimoza

Restoran Mimoza se nalazi na šetalištu "Pet Danica" u Igalu. Mimoza svojim gostima nudi prijatan ambijent na otvorenoj terasi uz more i u samom objektu. U Mimozi možete uživati u specijalitetima domaće i mediteranske kuhinje uz vrhunska vina i raznih drugih poslastica. 
Detaljnije